Beernemnaars krijgen vaccin in De Valkaart Oostkamp

Er worden twee vaccinatiecentra opgericht voor de gemeenten Beernem, Oostkamp, Jabbeke en Zedelgem. De Valkaart in Oostkamp en De Groene Meersen in Zedelgem zullen de komende maanden dienst doen als vaccinatiecentrum. De vier gemeenten zijn volop bezig met het inrichten van de centra.

De inwoners van Beernem en Oostkamp zullen gevaccineerd worden in De Valkaart. De inwoners van Jabbeke en Zedelgem zullen het vaccin toegediend krijgen in De Groene Meersen. Er volgt nog een uitgebreide communicatie over de vaccinatie in onze centra. 

We zullen de nodige ondersteuning bieden om alle inwoners van de vier gemeenten op een veilige manier in het vaccinatiecentrum te krijgen (communicatie rond openbaar vervoer, inleggen extra vervoer…). Wie niet of minder mobiel is, helpen we met het zoeken naar een oplossing. 

Binnen de eerstelijnszone WE40 was de keuze voor De Valkaart en De Groene Meersen de meest logische keuze. De gebouwen zijn groot genoeg, bieden de nodige voorzieningen en zijn bovendien centraal gelegen. 

We zullen Oostkamp helpen in het zoeken naar een oplossing voor de gebruikers van De Valkaart.

op woensdag 13 januari 2021
Nieuwsoverzicht