Open blad januari 2021

Open blad, editie januari, is bij alle inwoners in de bus gevallen. Ontdekte je de vier wenskaarten binnenin? Schrijf gerust een kaartje voor wie eenzaam is of voor wie je een hart onder de riem wil steken. Wie nog meer kaartjes wil schrijven, kan er nog ophalen in de bib, het gemeentehuis of het Sociaal Huis.

Open blad

Klik hier om Open blad te lezen op Issuu
Klik hier om Open blad te lezen in pdf-vorm.

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke Instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op dinsdag 22 december 2020
Nieuwsoverzicht