Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 16 oktober 2020

De nieuw aangelegde asfalt op het kruispunt Knesselarestraat / Tinhoutstraat voldoet volgens Agentschap Wegen en verkeer niet aan de vlakheidsnormen. Daarom moet de toplaag opnieuw afgefreesd worden en moet er een nieuwe toplaag aangelegd worden. Deze werken worden uitgevoerd in de loop van volgende week.

Dit zal ten vroegste vanaf dinsdag 20 oktober zijn. Hiervoor zal het kruispunt Knessselarestraat / Tinhoutstraat twee tot drie dagen afgesloten zijn voor alle verkeer. Het fietspad en voetpad blijven wel toegankelijk.

De Lijn

Met De Lijn hebben we de afspraak gemaakt dat de bussen tijdens de ochtend- en avondspits en op woensdagmiddag doorgang krijgen over de werkzone. De schoolbussen kunnen dus volgens hun huidige schema blijven rijden. Op de andere uren zal er geen bus kunnen rijden. Om zeker te zijn of je bus rijdt, raden we je aan om www.delijn.be te raadplegen.

Laatste stand van zaken over de werken?

We streven ernaar om de planning zo correct mogelijk te volgen. Maar hou er rekening mee dat de planning van de werken kan wijzigen door onvoorziene (weers)omstandigheden.

Voor een correcte stand van zaken:

Meer info

Heb je vragen over de uitvoering van dit project, dan kan je terecht bij:

  • Het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 (elke werkdag tussen 8.00 en 19.00 u) of via contact@aquafin.be.
  • De dienst infrastructuur op het nummer 050 28 90 81 (tussen 8.00 en 16.30 u) of via infrastructuur@beernem.be.
  • Bij noodgevallen kan je buiten de werkuren en in het weekend bellen naar het gratis noodnummer: 0800 16 603.
op vrijdag 16 oktober 2020
Nieuwsoverzicht