Schatten van Vlieg: Op zoektocht met het hele gezin

De ganse zomer lang kan je op zoektocht gaan naar de schatten van Vlieg. Er is een schat te vinden rond de bib van Beernem en een schat rond het Plukhof.

Startpunt en eindpunt: bib Beernem

Wally, de Gruffalo, Kabouter Korsakov, de boeboeks en nog andere kinderboeken-vrienden zijn uit de bibliotheek ontsnapt. Zoek onze helden in de directe omgeving van de bib en doe allerlei knotsgekke opdrachten om punten te scoren.

Kan je goed zoeken? Staan je oren op scherp? Doe je graag eens gek? Dan is deze digitale zoektocht echt iets voor jou! Download snel de ActionBound-app en schiet in actie. Er is free wifi in de bib, het spel kan je offline spelen. Heb je geen toestel, dan kan je een tablet lenen van de bib.

Vraag je deelnameformulier in de bib.

Startpunt en eindpunt: toegangspad Plukhof t.h.v. Hoornstraat 18

Kan je niet genoeg krijgen van speuren? Ga dan op zoek naar nog een Schat van Vlieg in Plukhof Beernem! Hoor je de bijen zoemen op het veld? Kan jij fluiten op gras? Help jij Vlieg de weg te vinden naar de juiste klank? Zoek de gietertjes, los de vragen en opdrachten goed op en kraak de muzieknoten om de Schat van Vlieg te vinden.

Vraag je deelnameformulier aan de Zomerbarak en vergeet je smartphone niet.

Meer info op http://trefhof.be/

op woensdag 01 juli 2020
Nieuwsoverzicht