Beernem Zomert 'Paraschol'

De coronacrisis heeft onze activiteitenkalender volledig overhoop gehaald. Maar geen nood, we bieden je een uniek format aan. Tijdens de maanden juli en augustus richten we het grasplein aan O.C. De Kleine Beer in als evenementenplein. We voorzien een podium van 50m² en een tent voor catering of bar. We willen dit plein laten bruisen! Daarvoor doen we beroep op jullie.

We zullen er zelf enkele activiteiten organiseren, maar ook de verenigingen en lokale horecazaken kunnen dit evenementenplein gratis afhuren voor de organisatie van hun activiteit. Kon je activiteit niet plaatsvinden door de coronacrisis? Wil je een activiteit organiseren maar vind je geen locatie die coronaproof is? Huur dan het evenementenplein af.

We plaatsen 40 (vaste) parasols op het plein. Inwoners kunnen een of meerdere parasols afhuren om met hun bubbel deel te nemen aan de activiteit(en). We voorzien maximum 5 personen per parasol. Zo geven we onze inwoners de kans om opnieuw samen te komen en te genieten van een optreden, lekker eten … op een ‘coronaproof’ manier. Paraschol je mee?

Programma Paraschol

Bekijk het volledige programma van Paraschol en Beernem Zomert op www.visitbeernem.be.

Aanvraag activiteit Paraschol

Wil je op het evenementenplein een activiteit organiseren, laat het ons (zo snel mogelijk) weten via het e-loket (Paraschol: aanvraag). Alle aanvragen komen in het college. Na goedkeuring kan je dit verder uitwerken. Wij helpen mee met de promo van je activiteit.

Weet dat je ook gebruik kan maken van de toiletten, poly 2, keuken en de artiestenruimte van O.C. De Kleine Beer als je iets organiseert.

Meer info

Bij de dienst Feestelijkheden, feestelijkheden@beernem.be, 050 28 91 48

op zondag 12 juli 2020
Nieuwsoverzicht