Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat – update 11 mei 2020

Op donderdag 14 en vrijdag 15 mei worden de kruispunten van de Sint-Jorisstraat met Galgeveld en de Maria-Aaltersteenweg geasfalteerd. Daarna worden deze kruispunten opnieuw opengesteld voor verkeer. Mogelijks neemt de aannemer nog een deel van de rijbaan in om verder te werken in de bermen, maar dan zal dit gebeuren met verkeerslichten.

De aannemer was al beginnen werken naast de rijweg ter hoogte van de Lattenklieversstraat. Vanaf donderdag 14 mei wordt het kruispunt Sint-Jorisstraat / Lattenklieversstraat volledig onderbroken. De afsluiting is voorzien tot half juni. Er is een omleiding voorzien langs Vaart-Noord en Kauter.
Voor fietsers is er wel een doorgang voorzien. Mogelijks zullen fietsers er een kort stuk met de fiets aan de hand moeten wandelen. Dit om veiligheidsredenen. Alles wordt ter plaatse aangeduid.

In deze fase van de werken kan De Lijn niet alle bushaltes aandoen. Reizigers kunnen opstappen ter hoogte van Kauter of aan het station. De bussen volgen ook de omleiding. De bushaltes tussen deze punten komen dus te vervallen voor de duur van de afsluiting van het kruispunt, dus vanaf 14 mei tot half juni.

Voor alle duidelijkheid, de Miseriestraat blijft wel toegankelijk (via kant Sint-Andreaslaan).

Een exacte datum voor de rest van de werken hebben we nog niet. Zodra we hier meer zicht op hebben, brengen we je op de hoogte.

Afvalophaling

De ophaalwagen van IVBO kan niet overal tot aan de werfzone komen. Daarom zijn er enkele ophaalpunten voorzien tot waar de ophaalwagen wel kan komen. Woon je tussen deze plaatsen en de werkzone gelieve je afval op dit verzamelpunt te plaatsen. Deze zijn ter plaatse aangeduid met een bord.

  • Kruispunt Sint-Jorisstraat / Miseriestraat
  • Sint-Jorisstraat tegenover huisnummer 153

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen over deze werken, dan kan je terecht bij de dienst Infrastructuur op het nummer 050 28 90 81 (tussen 8.00 en 16.30 u) of via infrastructuur@beernem.be.

Nieuwsbrief over deze werken

Klik hier om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Wie ingeschreven is, ontvangt per e-mail actuele info over deze werken.

op maandag 11 mei 2020
Nieuwsoverzicht