Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad tegen corona

Door de impact van het coronavirus op onze dienstverlening, evenementen, activiteiten en openbare werken geven we voorlopig geen ‘Open blad’ uit. We informeren je zoveel mogelijk via de website en sociale media. Wel ligt vandaag deze ‘Beernem tegen corona’ in de bus. We zetten in deze editie de belangrijkste maatregelen, met een impact op onze gemeente, op een rijtje.

Open blad

Klik hier om Open blad te lezen op Issuu

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke Instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

op maandag 20 april 2020
Nieuwsoverzicht