naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Aanpassing wegversmalling Sijselestraat

Naar aanleiding van de bouw van de woningen in de Sijselestraat, omgeving Poulagiestraat, moet de wegversmalling in de Sijselestraat verplaatst worden. Deze ligt nu immers voor de oprit van een nieuwe woning. Hiervoor wordt de Sijselestraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze werken starten op maandag 2 maart en eindigen op vrijdag 6 maart (bij goede weersomstandigheden).

Omleiding

Het autoverkeer wordt voor de richting van Sijsele naar Oedelem omgeleid via de Parochieweg, Meulestraat en Kneukelstraat. Het verkeer van Oedelem naar Sijsele wordt omgeleid via de Knesselarestraat, Hoogstraat, Nieuwstraat en Dangemestraat. Het zwaar vervoer wordt omgeleid via Maldegem of Brugge.

In de Parochieweg, deel Meulestraat, Kneukelstraat en Danegemstraat wordt hiervoor éénrichtingsverkeer ingevoerd! Gelieve hiermee rekening te houden bij het verlaten van jullie woning!

Contact

De firma Verhelst Aannemingen voert deze werken uit in opdracht van de verkavelaar Durabrik. Bij problemen kan je terecht bij werfleider Jurgen Manhave via Jurgen.manhaeve@verhelst.be.

op maandag 02 maart 2020
Nieuwsoverzicht