Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat - update 7 februari 2020

De werken in de Sint-Jorisstraat zitten op schema. Maandag 10 februari start de heraanleg van de kruispunten Galgeveld en Maria-Aaltersteenweg. Doorgaand verkeer is vanaf dan niet meer mogelijk in de Sint-Jorisstraat. Er is een omleiding voorzien langs Vaart-Noord en Kauter.

Kruispunten Galgeveld en Maria-Aaltersteenweg

Vanaf maandag 10 februari wordt de Sint-Jorisstraat onderbroken voor doorgaand verkeer ter hoogte van het kruispunten Galgeveld en Maria-Aaltersteenweg. Er is een omleiding voorzien langs Vaart-Noord en Kauter. Fietsers worden omgeleid via de Lattenklieversstraat. (= FASE 2A)

Tijdens de werken aan deze twee kruispunten kan De Lijn al zijn haltes blijven bedienen.

We streven ernaar om deze twee kruispunten eind maart terug open te stellen. Aansluitend wordt het kruispunt Lattenklieversstraat onderbroken.

Kruispunt Lattenklieversstraat

Als alles volgens schema verloopt zal het kruispunt met de Lattenklieversstraat begin maart afgesloten worden voor het verkeer. Zodra de concrete datum gekend is, brengen we je op de hoogte.

Afvalophaling

De ophaalwagen van IVBO kan niet tot aan de werfzone komen. Hij rijdt tot het laatste kruispunt voor de werkzone.

Woon je tussen de werkzone en het eerstvolgende kruispunt dan vragen we om je afval naar dit kruispunt te brengen. Dit kan vanaf 18.00 u de avond voor de ophaling tot 7.00 u ’s morgens de dag van de ophaling. Door deze aanpassingen is het mogelijk dat het uur van ophaling anders is dan voor de werken. Hou dus zeker rekening met deze uren van aanbieden.

Help elkaar. Is het voor je buur moeilijk om de afvalzak naar een ophaalpunt te brengen, dan zal je buur je dankbaar zijn als je zijn/haar afvalzak meeneemt.

Laatste stand van zaken over de werken?

We streven ernaar om de planning zo correct mogelijk te volgen. Maar hou er rekening mee dat de planning van de werken kan wijzigen door onvoorziene (weers)omstandigheden.

Schrijf je in op de nieuwsbrief over deze werken om een actuele stand van zaken te ontvangen via e-mail.
Klik hier om je in te schrijven.

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen over deze werken, dan kan je terecht bij de dienst Infrastructuur op het nummer 050 28 90 81 (tussen 8.00 en 16.30 u) of via infrastructuur@beernem.be.

op vrijdag 07 februari 2020
Nieuwsoverzicht