Jobstudent animator Grabbelpas

Ben je nog op zoek naar een vakantiejob deze zomer? En ga je graag met kinderen om? Misschien is animator bij de Grabbelpas wel iets voor jou? Of zou je liever in onze kinderopvang werken? Solliciteren kan via het e-loket!

Animatoren Grabbelpas

Word je dit jaar minstens 16? Heb je zin in een avontuurlijke zomer? Ben je een echte speelvogel? Dan is Grabbelpas de job voor jou!

Onze animatoren geven iedere zomer het beste van zichzelf en organiseren activiteiten voor kinderen, vol spanning, fantasie, humor en uitdaging.

We bieden een zomerse werksfeer binnen de leidingsploeg en enthousiaste ondersteuning vanuit de jeugddienst. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding tussen € 23,00 en  € 32,50 per dag. Hierdoor kan je een paar weken Grabbelpas perfect met een andere vakantiejob combineren.

Vanaf 15 maart stellen we onze zomerplanning samen. Wie zich voor deze datum inschrijft, krijgt voorrang bij het opmaken van onze planning. Wie erna inschrijft, komt op de reservelijst en kunnen we geen plaatsje garanderen.

Infomoment

Wil je meer informatie? Kom dan naar ons infomoment op woensdag 26 februari om 19.00u in Sporthal Drogenbrood. We doen onze werking uit de doeken en beantwoorden al je vragen.

Solliciteren?

Klik hier om te solliciteren.

Meer info

Bij de Jeugddienst, jeugddienst@beernem.be, 050 28 91 34

Monitoren kinderopvang

We zijn ook op zoek naar monitoren om kinderen tussen 2,5 en 12 jaar te begeleiden in de kinderopvang tijdens de Paasvakantie en de zomervakantie. Klik hier voor alle info.

op maandag 27 januari 2020
Nieuwsoverzicht