Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tuin & Dier Lataire en Para Ti winnen Bizz Award

De winnaars van de 2de editie van de Bizz Awards zijn bekend! Tuin & Dier Lataire mag zich onderneming van het jaar noemen. Para Ti kaapte de prijs weg voor innovatieve en duurzame onderneming.

In juni meldde 25 ondernemingen zich aan om in aanmerking te komen voor de Bizz Awards. Uit deze 25 ondernemingen selecteerde een vakjury 6 genomineerden, 3 per categorie. De categorieën zijn ‘onderneming van het jaar’ en ‘innovatieve en duurzame onderneming’. Daarna kon het publiek stemmen op hun favoriet.  Maar liefst 1.500 mensen hebben hun stem uitgebracht.

Goed ondernemerschap is een voorbeeld voor andere ondernemers. We zetten dan ook graag onze winnende ondernemers even in de spotlights.

Onderneming van het jaar

In de categorie onderneming van het jaar is Tuin & Dier Lataire de winnaar! Tuin & Dier Lataire is een familiezaak op het Industriepark van Sint-Joris. Ze helpen mensen met advies en producten voor tuin, dieren, bakken, bloemen en planten.

De andere genomineerden in deze categorie waren bouwonderneming De Baets en De Formatie Marketing en Communicatie.

Innovatieve en duurzame onderneming

Para Ti kaapte de award weg in de categorie innovatieve en duurzame onderneming! Para Ti werkt samen met lokale boeren en producenten om de beste ambachtelijke producten uit heel Beernem en enkele randgemeenten in één winkel te verzamelen. Deze verkopen ze met een vernieuwend concept gebaseerd op een smartphone-app. Scan met je smartphone de code aan een winkelrek, en de deur gaat voor jou open. Sluit gewoon weer de deur, en krijg de afrekening op je mobiele telefoon.

De andere genomineerden in deze categorie waren JusRé en Atelier Arena.

Youtube filmpjes

Wil je de winnaars en de genomineerden nog beter leren kennen? Bekijk dan zeker de filmpjes op het Youtube kanaal van gemeente Beernem.

Meer info

Bij de dienst lokale economie, lokale.economie@beernem.be, 050 28 91 48

op dinsdag 19 november 2019
Nieuwsoverzicht