Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad februari 2020

Lees hier de nieuwste editie van Open blad. We gaan dieper in op het meerjarenplan 2020-2025. Bij elk van de vier speerpunten (bruisend en ondernemend, ecologisch en gezond, sociaal en zorgzaam en participatie) lichten we enkele (nieuwe) zaken toe. Maak kennis ook met onze nieuwe reeks 'Beiretoppers' over historisch en inspirerend Beernems erfgoed, met als eerste topper 'D'Afspanning'.

Open blad

Klik hier om Open blad te lezen op Issuu

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke Instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op maandag 27 januari 2020
Nieuwsoverzicht