Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad juni 2020

Lees hier de nieuwste editie van Open blad. Je leest er over onze vernieuwde dienstverlening: het Sociaal Huis en de gemeentelijke diensten werken op afspraak. Zo vermijden we wachtrijen. Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte, dan kan je telefonisch geholpen worden. 2 juni gaat de bib weer open, maar voor wie niet tot in de bib geraakt, is er de dienst 'bib aan huis'.

Open blad

Klik hier om Open blad te lezen op Issuu

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke Instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op maandag 25 mei 2020
Nieuwsoverzicht