Wacht niet langer met dak- of zoldervloerisolatie

In 2020 moeten de daken van alle huur- en koopwoningen die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet voorzien zijn van isolatie. Nieuwe woningen die na 1 januari 2006 aangesloten werden op het elektriciteitsnet voldoen meestal al aan de normen voor dakisolatie. Wordt de zolderruimte niet verwarmd of bewoond, dan kan je er ook voor kiezen om je zoldervloer te isoleren.

Dak- of zoldervloerisolatie is niet alleen verplicht in woningen tegen 2020, het is ook een slimme investering. Door je dak te isoleren zal je dus minder energie verbruiken. Het is voordelig voor het milieu en zeker voor jouw portemonnee. Je kan bovendien ook recht hebben op een premie van Fluvius.

De energiecoach kan je bijstaan

Inwoners van Beernem kunnen gratis beroep doen op de energiecoach van De Woonwinkel. De energiecoach bekijkt jouw dak, vraagt offertes op en bespreekt deze met jou. Hij volgt ook de werken op en helpt je bij de aanvraag van eventuele premies. Wil je je dak zelf isoleren, dan heeft hij voor jou handige tips en tricks.

De taak van de energiecoach beperkt zich niet alleen tot dakisolatie. Ook bij het isoleren van de spouw en het plaatsen van HR-beglazing kan hij je helpen.

Meer info

Bij De Woonwinkel, energiecoach William Werbrouck, william.werbrouck@dewoonwinkel.be, 050 250 138, 0477 98 56 02

op dinsdag 29 oktober 2019
Nieuwsoverzicht