Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bedank voorbeeldige chauffeurs met een bord aan je raam

Iedereen kent ze wel, de chauffeurs die onze straten onveilig maken door hun overdreven snelheid. Ook Beernem blijft er helaas niet van gespaard. Maar gelukkig zijn er mensen die zich wél aan de snelheidslimiet houden. Zij krijgen nu een eigen woord: ‘Control Cruiser’. En iedereen die wil, krijgt de kans om de Control Cruisers te bedanken d.m.v. een bord aan het raam.

Wil je een bord aan je raam hangen?

Stuur dan een mail met vermelding van je straat + huisnummer naar onthaal@beernem.be en we leggen je persoonlijk exemplaar voor je klaar op de gewenste locatie (gemeentehuis of Het Schepenhuys). We hebben 100 borden ter beschikking. We kunnen dus op 100 plaatsen onze Control cruisers bedanken!

Control cruiser

De nieuwe term Control Cruiser kwam er na een onderzoek van de VSV, de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Hun bevraging leerde dat de grote meerderheid van de chauffeurs bereid is om zich aan de snelheidslimiet te houden, maar dat ze soms een geheugensteuntje nodig hebben. Bovendien leerde het onderzoek dat één op de vier mensen graag de automobilisten die het rustig aan doen, wil bedanken. Daarom is er nu dus de Control Cruiser: een positieve term om chauffeurs die zich aan de snelheidslimiet houden te benoemen.

Meer info

www.beloofd.be of bij de dienst Mobiliteit, mobiliteit@beernem.be, 050 28 91 26

op woensdag 25 september 2019
Nieuwsoverzicht