naar inhoud

Al ingeschreven op BE-Alert? Test op 3 oktober

Vorig jaar was er een eerste (nationale) test van BE-Alert. Ook Beernem deed mee. We namen deel om BE-Alert uit te testen en in de kijker zetten. Want BE-Alert is belangrijk. Op donderdag 3 oktober is er opnieuw een nationale test waar Beernem aan meedoet. Ben jij al ingeschreven op BE-Alert?

Waarom is BE-Alert belangrijk?

BE-Alert houdt je op de hoogte bij een noodsituatie in Beernem, bv. bij een grote brand. Via een sms, mail en/of een gesproken bericht krijg je info over de noodsituatie en ontvang je de nodige instructies (bv. ramen en deuren gesloten houden).

Om een bericht te ontvangen, moet je je vooraf inschrijven. Surf hiervoor naar www.be-alert.be/nl. Je kan meerdere adressen of telefoonnummers registreren. Je woont in Beernem en werkt buiten Beernem? Registreer je woon- en werkadres om op de hoogte te zijn van noodsituaties op beide plaatsen.

 

Nationale test op donderdag 3 oktober

Dankzij de vorige test is het aantal geregistreerde gebruikers in Beernem gestegen van 643 naar 729. Ondertussen staat de teller op 985. We hopen dit aantal nog omhoog te krijgen tegen de nationale testdag van BE-Alert op 3 oktober, waar Beernem ook opnieuw aan meedoet.

 

Inschrijven en meer info

www.be-alert.be/nl

op donderdag 22 augustus 2019
Nieuwsoverzicht