Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Al ingeschreven op BE-Alert? Nationale test op donderdag 3 oktober

Zorg dat je zeker tegen 3 oktober ingeschreven bent op BE-Alert zodat je kan deelnemen aan onze test. We doen mee aan de nationale test om BE-Alert in de kijker zetten. Want BE-Alert is belangrijk! BE-Alert houdt je op de hoogte bij een noodsituatie in Beernem, bv. bij een grote brand. Via een sms, mail en/of een gesproken bericht krijg je info over de noodsituatie.

Indien nodig, ontvang je ook de nodige instructies (bv. ramen en deuren gesloten houden).

 

Hoe Inschrijven?

Inschrijven kan via www.be-alert.be/nl. Je gegevens worden gebruikt om je in een noodsituatie te verwittigen. Je inschrijving en de berichten die je zal ontvangen (zowel bij een test als in een noodsituatie) zijn gratis.

Je kan meerdere adressen of telefoonnummers registreren. Je woont in Beernem en werkt buiten Beernem? Registreer je woon- en werkadres om op de hoogte te zijn van noodsituaties op beide plaatsen.

 

Cijfers

Dankzij de vorige test is het aantal geregistreerde gebruikers in Beernem gestegen van 643 naar 729. Ondertussen hebben we de kaap van 1000 abonnees overschreden. We hopen dit aantal nog omhoog te krijgen tegen de nationale testdag van BE-Alert op 3 oktober, waar Beernem ook opnieuw aan meedoet.

 

Inschrijven en meer info

www.be-alert.be/nl

op woensdag 18 september 2019
Nieuwsoverzicht