Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Academies terug van start!

In Beernem bieden we kansen aan kinderen, jongeren en volwassenen om zich volop te ontplooien. Ontdek het mooie aanbod van onze academies volgens je eigen interesse.

Academie beeldende kunst

Dit schooljaar geven we niet enkel lessen beeldende kunst aan  kinderen (leuke opdrachtjes van tekenen, schilderen en knutselen), maar start er ook een atelier jongeren (tekenen, boetseren, regisseren, composeren, assembleren, knutselen, stop-motion filmen, schilderen, socialisen,..) én een atelier volwassenen oriëntatie (Je zoekt je eigen traject door te 'proeven' van alle ateliers).

Inschrijven en info: www.academiekuma.be

 

Academie voor muziek, woord en dans  

Wil je graag een instrument leren spelen? Is zingen je passie? Speel je graag toneel? Wil je mooi leren praten? Heb je de dansmicrobe te pakken? Dan vind je zeker je gading in de Academie voor muziek, woord en dans. Voor alle leeftijden!

Inschrijven en info: www.aalter.be/academie

 

Tiener Techniekacademie

Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Heb je interesse in STEM (Science Technology Engineering Mathematics)? Vind je het een uitdaging om de wereld te verbeteren en mensen te helpen? Dan is de Techniekacademie geknipt voor jou!

Inschrijven en info: www.techniekacademie-beernem.be/inschrijving (vanaf 7 september)

op donderdag 22 augustus 2019
Nieuwsoverzicht