naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Academie voor muziek, woord en dans - schooljaar 2019-2020

Volgend schooljaar heeft de Academie voor muziek, woord en dans opnieuw een gans aanbod voor onze inwoners, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Aanbod

Voor kinderen van het 1ste en 2de leerjaar

Muziekkriebels

Spelenderwijs ontdekken de kinderen de bouwstenen van de muziek. De lessen vinden plaats net na schooltijd op maandag en dinsdag op volgende plaatsen: De Regenboog, Ter Bunen en De Notelaar.

 

Danskriebels

In de lessen danskriebels leren de kinderen de basis van een goeie danstechniek. De lessen vinden plaats op woensdagnamiddag in de turn- en danszaal van middenschool St-Lutgart.

 

Voor kinderen vanaf het 3de leerjaar

Wil je graag een instrument leren spelen? Is zingen je passie? Speel je graag toneel? Wil je mooi leren praten? Heb je de dansmicrobe te pakken?

Kom dan naar de ateliers muziek, woord of dans in middenschool Sint-Lutgart. De lessen vinden, afhankelijk van je keuze, plaats op maandag, woensdag of vrijdag.

 

Meer info en inschrijvingen?

Onze Academie muziek, woord en dans organiseert ook lessen in Aalter, Knesselare, Maldegem en Ruiselede. Je vind er een nog breder aanbod aan lessen, zoals kleuterdans, woord vanaf het 2de leerjaar, lessen in de middelbare en hogere graad en voor volwassen. Misschien vind je op een andere locatie lesuren die beter in je gezinsagenda passen?

Het hele aanbod vind je op www.aalter.be/academie/schooljaar2019-2020. Daar kan je ook de meest recente info over uurroosters, inschrijvingsgeld, huurgeld instrumenten, algemene info terugvinden. Via deze website kan je ook online inschrijven.

op donderdag 27 juni 2019
Nieuwsoverzicht