naar inhoud

Zwembad opnieuw open op 5 augustus

Samen met Farys, beheerder van het zwembad, distributienetbedrijf Fluvius en Cofely, de firma die instaat voor het onderhoud van de technische installaties, stellen we alles in het werk om het zwembad zo snel mogelijk opnieuw open te stellen. Als we de huidige timing kunnen aanhouden, is de opening van het zwembad voorzien op maandag 5 augustus.

Één van de redenen van de sluiting is de slechte staat van de hoogspanningscabine in het zwembad. Die cabine moet preventief vervangen worden. In afwachting van een nieuwe hoogspanningscabine komt er een tijdelijke hoogspanningscabine aan het zwembad. Zodra deze cabine in werking is (normaal gezien in de week van 17 juni), kan men in het zwembad op een veilige manier de noodzakelijke werken uitvoeren.

We hopen dat deze werken tegen begin augustus zijn afgerond zodat het zwembad opnieuw open kan gaan op maandag 5 augustus.

 

Openingsweek = verwenweek

Onze inwoners hebben het zwembad jammer genoeg een tijdje moeten missen. We maken dit graag goed met een heuse verwenweek!

  • Tijdens deze verwenweek kan je gans de week gratis komen zwemmen.
  • Ben je een ochtendmens en kom je deelnemen aan het ‘vroege vogel’ zwemmen op maandag, dinsdag of donderdag dan krijg je bovendien een gratis koffie.
  • Op woensdagnamiddag is er voor de jongeren een extra waterattractie waarop ze zich volop kunnen uitleven.

De verwenweek loopt van 5 tot 11 augustus.

 

Zwemabonnement

Heb je een abonnement dat nog geldig was op 8 april? Dan kan je je abonnement gratis laten verlengen. Kom daarvoor eens langs bij de Sportdienst in sportpark Drogenbrood.

 

Meer info

Sportdienst, sport@beernem.be, 050 28 90 85

op vrijdag 17 mei 2019
Nieuwsoverzicht