naar inhoud

Nieuwe fietsinfrastructuur in Parkstraat - update 27 maart

De Parkstraat is sinds donderdag 28 maart opnieuw open voor alle verkeer! De werken zijn vlot verlopen, onder meer dankzij gunstige weersomstandigheden, dus kunnen we vroeger dan verwacht de Parkstraat opnieuw openstellen.

In opdracht van Agentschap Wegen en Verkeer West-Vlaanderen (AWV) is er tussen de Stationsstraat en de bocht aan weerszijden van de weg een fietspad aangelegd van 1,75m. Tussen de bocht en de Waterstraat zijn er okerkleurige fietssuggestiestroken aangebracht.

Deze werken kaderen in ons streven naar veilige fietspaden. Bovendien willen we met deze veilige fietspaden onze inwoners stimuleren om meer de fiets te nemen in plaats van de auto.

Het bestuur wil de inwoners in en rond de Parkstraat bedanken voor hun verdraagzaamheid. De handelaars van de Parkstraat verdienen een pluim voor hun positieve kijk op de werken. Ze hebben bovendien constructief bijgedragen tot een goed verloop van de werken. Naast de inwoners en de handelaars wil het bestuur ook Unizo bedanken voor de nodige ondersteuning die het geboden heeft aan onze handelaars en het gemeentebestuur. Ook een dankjewel aan opdrachtgever AWV en aannemer RTS voor de vlotte samenwerking.

 

Vragen of opmerkingen

Heb je nog vragen over de uitvoering van deze werken, dan kan je terecht bij:

op woensdag 27 maart 2019
Nieuwsoverzicht