naar inhoud

Werken Schipperstraat – update 14 maart 2019

De aannemer die de rioleringswerken uitvoert, start vanaf 25 maart met het plaatsen van de pompunits in de Schipperstraat (tussen de Potterstraat en de Knesselarestraat). Deze komen in de bermen en onder het fietspad te liggen. Voor de plaatsing zal de aannemer op de rijweg staan met zijn materiaal. Je kan langs de werken rijden door middel van beurtelings verkeer.

Eens de riolering geplaatst is, zal de aannemer die de aanleg van de Schipperstraat heeft gedaan ook het laatste stuk van de Schipperstraat voorzien van de nieuwe bovenbouw. De concrete startdatum hiervoor is nog niet vast gelegd. 

Hou er rekening mee dat de planning van de werken kan wijzigen wegens onvoorziene weersomstandigheden (bv. heel veel regen).

 

Info en laatste stand van zaken over de werken?

We streven ernaar om de planning zo correct mogelijk te volgen. Hou er rekening mee dat de planning van de werken kan wijzigen wegens onvoorziene (weers)omstandigheden. Voor alle info en een correcte stand van zaken:

 

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen over de uitvoering van deze werken, dan kan je terecht bij de dienst infrastructuur op het nummer 050 28 90 81 of via infrastructuur@beernem.be

op donderdag 14 maart 2019
Nieuwsoverzicht