naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kayak-Bike-Run

Damme en Beernem slaan met de ondersteuning van Sport Vlaanderen de handen in elkaar voor een innovatief sportevenement. Met de Kayak-Bike-Run op zondag 16 juni willen we zoveel mogelijk inwoners van Damme en Beernem aan het sporten krijgen. Deelnemen aan dit evenement is belangrijk, winnen is verboden!

We willen een puur recreatief sportevenement organiseren, zonder tijdsregistratie, zonder klassement zodat het een leuk sportgebeuren is.

 

Wat is Kayak-Bike-Run?

Het gaat om een recreatief sportevenement met drie disciplines: 650 m Kajakken, 11 km mountainbiken en 3 km (duo's) of 6 km (trio's en individueel) lopen.

 

Waar en wanneer?

De Kayak-Bike-Run vindt plaats op zondag 16 juni en start om 11.00 u aan 't Boothuis. De aankomst is voorzien aan De Kijkuit.

Het kajakken vindt uiteraard plaats op het Kanaal Gent-Oostende, met start aan ?t Boothuis. Het mountainbiken start aan De Kijkuit en situeert zich grotendeels op het mountainbikeparcours van Beernem. Het loopgedeelte vindt ook plaats rond De Kijkuit.

 

Categorieën?

Je kan individueel, in duo of in trio deelnemen.  

  • individueel: je neemt de 3 verschillende sportdisciplines alleen voor je rekening.
  • duo?s: kajakken gebeurt in een duo-kajak waarna je samen het mountainbikegedeelte aflegt en vervolgens het loopparcours samen trotseert. Voor het loopgedeelte is de afstand voor de duo-reeks 3 km. Ideaal om met je gezin deel te nemen.
  • trio?s: een team van 3 waarbij iedereen elk een sportdiscipline voor zijn of haar rekening neemt.

 

 

Inschrijven?

Inwoners van Beernem en Damme kunnen vanaf 1 maart inschrijven. Beernemnaars doen dit via https://reservaties.beernem.be. Dammenaars via www.damme.be.

Vanaf 1 april kunnen ook niet-inwoners van Damme en Beernem inschrijven via https://reservaties.beernem.be.

 

Kostprijs

€ 12,00 per deelnemer, € 20,00 per duo en € 24,00 per trio

Meer info

Bij de Sportdienst, sport@beernem.be, 050 28 91 38

 
op zondag 16 juni 2019
Nieuwsoverzicht