Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad oktober 2019

De nieuwste editie van Open blad valt morgen bij de Beernemnaars in de bus. Je leest er meer over Control cruisers, Mooimakers, het Beerlanderke, de Bizz Awards, de werken aan het station, Be-Alert, de derde publieke laadpaal, SDG's, Buren bij Kunstenaars, de 10-daagse van de geestelijke gezondheid, de Digiweek, Gentlemen's Cross op het nieuwe cyclocrossparcours, Reveil, de verwendag in de bib ...

Klik hier voor alle info over de kandidaten van de Bizz Awards. En vergeet niet te stemmen!

Klik hier om iemand kandidaat te stellen voor het Beerlanderke.

 

Open blad

Klik hier om Open blad te lezen op Issuu

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke Instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op donderdag 26 september 2019
Nieuwsoverzicht