naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad juni 2019

De nieuwste editie van Open blad is bij alle inwoners in de bus gevallen. Er komen enkele drukke weekends aan in juni: we starten met de Bouwbeurs op 8 en 9 juni, op zondag 9 juni is er ook de Kallemoeie Triathlon, op 16 juni organiseren we de Kayak-Bike-Run en op 21, 22 en 23 juni kan je volop genieten tijdens het Foodtruck Festival.

Beernem 2.0

We zijn ondertussen volop bezig met Beernem 2.0. Binnenkort kan ook jij je mening geven. Vanaf 18 juni kan je hiervoor surfen naar http://idrops.org/project/beernem-2-0/

 

Open blad

Je kan Open blad hieronder lezen of helemaal onderaan downloaden.

 #igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke Instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op woensdag 29 mei 2019
Nieuwsoverzicht