naar inhoud

Open blad september 2019

De nieuwste editie van Open blad valt binnenkort in je bus. Je leest er over het net ingevoerde eenrichtingsverkeer in een deel van de Rollebaanstraat en de Diksmuidse Boterweg. Op die manier willen we de verkeersveiligheid aan de schoolomgeving verbeteren. Ook testen we vanaf 23 september een Schoolstraat uit in de J. Creytensstraat. Wist je al dat er Open Monumentendag is op zondag 8 september?

Open blad

Klik hier om Open blad te lezen op Issuu

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke Instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op woensdag 28 augustus 2019
Nieuwsoverzicht