naar inhoud

Open blad december 2018

Nu al online, binnenkort in je brievenbus: de nieuwste editie van Open blad. Breng zeker je stem uit voor de publieksprijs van de Cultuurprijzen. Ken je een persoon of een ploeg die in aanmerking komt voor een Gouden Beer of sportmedaille? Schrijf die dan zeker in. Ben je trouwens al ingeschreven voor de groepsaankoop groene stroom?

Je kan Open blad hieronder lezen of helemaal onderaan downloaden.


 

E-loket

Stemmen voor de publieksprijs kan hier.

Iemand kandidaat stellen voor de sportmedaille kan hier.

Iemand kandidaat stellen voor de Gouden Beren kan hier.

 

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op woensdag 28 november 2018
Nieuwsoverzicht