naar inhoud

Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk - update 12 november 2018

Hier lees je een stand van zaken over de rioleringswerken in de Knesselarestraat, Langendonkstraat en de Veldstraat.

Knesselarestraat ter hoogte van Nieuwenhovenstraat en Zeldonkstraat.

Tot nu werden in dit stuk voornamelijk voorbereidende werken uitgevoerd. Zo werden er aanpassingen uitgevoerd aan nutsleidingen die in de weg lagen voor de plaatsing van de nieuwe riolering. Ook is er een bouwput gemaakt voor het plaatsen van een pompstation. In de loop van de week van 12 november wordt het pompstation zelf geplaatst. Aansluitend start de aannemer met de aanleg van de riolering vanaf de Nieuwenhovenstraat.

 

Langendonkstraat

De aannemer is in deze straat bezig met de plaatsing van waterontvangers en -greppels. Volgens de planning van de aannemer wordt de baan tegen het einde van de maand opnieuw geasfalteerd waarna deze terug open is voor verkeer.

 

Veldstraat

In de Veldstraat wordt de laatste pompunit geplaatst. Door de aanwezigheid van een riool in de berm moet deze pompunit opgeschoven worden richting rijweg. Hierdoor is de rijweg tijdelijk onderbroken ter hoogte van huisnummer 2C.

 

Afvalophaling

Knesselarestraat-Zeldonkstraat-Nieuwenhovenstraat

De ophaalwagen van IVBO kan niet meer overal tot aan de werfzone komen. Daarom zijn er enkele ophaalpunten voorzien tot waar de ophaalwagen wel kan komen. Deze zijn ter plaatse aangeduid met een bord. Je vindt deze op volgende locaties:

  • Zeldonkstraat ter hoogte van het kruispunt met de Blind Ezelstraat.
  • Nieuwenhovenstraat ter hoogte van huisnummer 5
  • Knesselarestraat ter hoogte van huisnummer 194
  • Knesselarestraat ter hoogte van huisnummer 201

Vorige ophaalpunten in de Knesselarestraat komen te vervallen.

Woon je tussen de werkzone en één van boven vermelde ophaalpunten dan vragen we om je afval naar het ophaalpunt te brengen. Dit kan vanaf 18.00 u de avond voor de ophaling tot 7.00 u ’s morgens de dag van de ophaling. 

Door deze aanpassingen is het mogelijk dat het uur van ophaling anders is dan voor de werken. Hou dus zeker rekening met de vermelde uren van aanbieden.

 

Langendonkstraat

Ook in de Langendonkstraat tussen de Oedelemsteenweg en de Blind Ezelstraat kan de ophaalwagen van IVBO niet door. Daarom vragen we om je afval te brengen naar het dichtstbijzijnde kruispunt. Dit tussen 18.00 u de avond voor de ophaling en 7.00 u ’s morgens de dag van de ophaling. Zodra de weg opnieuw opengesteld wordt, komt de ophaalwagen opnieuw tot bij je woning.

 

Laatste stand van zaken over de werken?

We streven ernaar om de planning zo correct mogelijk te volgen. Maar hou er rekening mee dat de planning van de werken kan wijzigen door onvoorziene (weers)omstandigheden. Voor een correcte stand van zaken:

  • Schrijf je in op onze nieuwsbrief over deze werken. Klik hier om e-mails te ontvangen over de werken.
  • Surf naar www.aquafin.be en klik rechts op ‘werken in uw gemeente’, vervolgens selecteer je links onderaan ‘Beernem'.
  • Hou www.beernem.be/wegenwerken in de gaten.

 

Meer info

Heb je vragen over de uitvoering van dit project, dan kan je terecht bij:

  • Het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 (elke werkdag tussen 8.00 en 19.00 u) of via contact@aquafin.be.
  • De dienst infrastructuur op het nummer 050 28 90 81 (tussen 8.00 en 16.30 u) of via infrastructuur@beernem.be.
  • Bij noodgevallen kan je buiten de werkuren en in het weekend bellen naar het gratis noodnummer: 0800 16 603.
op maandag 12 november 2018
Nieuwsoverzicht