naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad november 2018

Nu al online, binnenkort in je brievenbus: de nieuwste editie van Open blad. Doorblader Open blad en ontdek onze vacatures. Ken je iemand die de Prijs voor Inclusie verdient? Stelt die dan zeker kandidaat! Kom ook te weten wat er in november allemaal te beleven valt in Beernem: Reveil, Beernem herdenkt Wapenstilstand, Seniorenshow,...

Je kan Open blad hieronder lezen of helemaal onderaan downloaden.

  

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op donderdag 25 oktober 2018
Nieuwsoverzicht