naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad februari 2019

Nu al online, binnenkort in je brievenbus: de nieuwste editie van Open blad waarin we de nieuwe beleidsploeg voorstellen voor de komende 6 jaar. Ontdek de winnaars van de Cultuurprijzen 'Muziek en Dans' en kom meer te weten over de wegenwerken in de Parkstraat. Ben je nog op zoek naar een studentenjob deze zomer? Blader dan heel snel door naar pagina 7!

Je kan Open blad hieronder lezen of helemaal onderaan downloaden.

  

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op dinsdag 29 januari 2019
Nieuwsoverzicht