Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad mei 2019

Open blad editie mei komt er aan. Je leest er over het project 'BEERNEM 2.0'. BEERNEM 2.0 geeft jou als burger de kans om in vijf sessies na te denken over de toekomst van Beernem. De bedoeling is te komen tot innovatieve en haalbare ideeën voor een ondernemend en bruisend, ecologisch en gezond, en sociaal en zorgzaam Beernem. Bekijk snel de info op pagina 3.

Je kan Open blad hieronder lezen of helemaal onderaan downloaden.

  

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Ook gaan we er van uit dat de personen die op de foto staan toestemming hebben gegeven voor het nemen en verspreiden van de foto. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op vrijdag 26 april 2019
Nieuwsoverzicht