naar inhoud

Vrijwilligers gezocht voor middagtoezicht in De Notelaar

We zoeken vrijwilligers voor het middagtoezicht op de speelplaats van gemeenteschool De Notelaar. Bij afwezigheid van de vaste toezichters wordt beroep gedaan op vrijwilligers om ’s middags een uurtje toezicht te houden bij de lagere schoolkinderen. De vaste middagtoezichters werken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12u10 tot 13u10 (max. 4 uur/week). Niet op schoolvrije dagen.

Als er nood is aan vervanging, word je als vrijwilliger gecontacteerd door de personeelsdienst of de schooldirectrice. Je beslist zelf of het mogelijk is voor jou om op de beschikbare dag vervanging te doen van 12u10 tot 13u10. Je werkt dus op afroep, maar hebt geen verplichtingen zolang er geen vastgelegde afspraken zijn.

Er wordt bij elke tewerkstelling een vrijwilligersovereenkomst opgemaakt. Er wordt geen vergoeding voorzien. Mits toestemming en overhandiging van de juiste bewijsstukken, kunnen reële kosten terugbetaald worden door het gemeentebestuur. Er worden in geen geval reisonkosten terugbetaald.

 

INTERESSE?

Solliciteren kan door je gegevens door te sturen via het e-loket.

Je wordt daarna gecontacteerd door de personeelsdienst van de gemeente.

Als er voldoende vrijwilligers in de vervangingspoule zijn opgenomen, wordt de oproep afgesloten.

 

Plaats van tewerkstelling

Gemeenteschool De Notelaar
Knesselarestraat 28
8730 Beernem

Meer info

Bij de personeelsdienst: personeelsdienst@beernem.be of 050 28 91 29.

op dinsdag 23 oktober 2018
Nieuwsoverzicht