naar inhoud

Werken Beernemsteenweg - Aanleg fietspad - fase 2

In samenwerking met AWV, Aquafin en de VLM zal de gemeente Wingene het eerste deel van de Beernemsteenweg heraanleggen. Tussen de Blauwhuisstraat en de Verlorengoedstraat wordt een nieuw fietspad aangelegd. Ook het centrum Wildenburg wordt volledig heraangelegd. De werken worden opgesplitst in acht verschillende fases. De werken startten op 2 juli 2018.

De aanleg van het fietspad loopt tot en met de Blauwhuisstraat. Het doortrekken van het fietspad tot aan het Aanwijs in Beernem gebeurt in een latere fase in opdracht van AWV.

 

Fasering van de werken en Omleiding

Hou de website van Wingene (www.wingene.be) in de gaten voor de opvolging van de werken. Inschrijven voor de nieuwsbrief van deze werken kan via www.wingene.be/nieuwsbrieven/inschrijven 

 

Stand van zaken

De aannemer heeft de zone van de Beernemsteenweg in Wingene tussen de Blauwhuisstraat en de Gravestraat volledig afgewerkt. Doorgaand verkeer is er opnieuw mogelijk. Het industrieterrein in Wildenburg is opnieuw bereikbaar vanaf de E40.

Momenteel werkt men ter hoogte van de industriezone in Wildenburg vanaf de Gravestraat tot en met het kruispunt met de Schaapsdreef (= fase 2). Doorgaand verkeer volgt de omleiding via de E40, op- en afrit Oostkamp. Lokaal verkeer richting de Verrekijker volgt de omleiding via de Ruiseledesteenweg.

op woensdag 18 september 2019
Nieuwsoverzicht