naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Laat je knotbomen knotten in ruil voor het hout

Knotbomen en houtkanten zijn heel waardevolle streekelementen. Samen met het regionaal landschap willen we dan ook dat deze landschapselementen blijven bestaan en goed beheerd worden.

Heb je knotbomen of houtkanten die moeten worden gekapt, maar kom je daar zelf niet (meer) toe, dan kan onze Houtlandse knotploeg van het regionaal landschap je misschien helpen. De Houtlandse knotploeg bestaat uit verschillende teams, die je bomen knotten in ruil voor het hout.

Zijn je knotbomen zes jaar of langer niet meer geknot, dan kan je de knotploeg inroepen. Dit kan online, door het invullen van het aanvraagformulier op www.rlhoutland.be/knotaanvraag/nieuw, of telefonisch, via 050 40 70 22.

Is er een knotploeg geïnteresseerd in jouw aanvraag, dan nemen zij zo snel als mogelijk contact op om verder af te spreken. We kunnen nooit met zekerheid beloven of er een knotter kan langs komen.

Meer info: Regionaal Landschap Houtland, www.rlhoutland.be

 

Subsidie kleine landschapselementen

Wist je dat je een subsidie kan bekomen voor het knotten van bomen in agrarisch of natuurgebied? Klik hier voor info en aanvraag van de subsidie voor kleine landschapselementen.

Meer info: Milieudienst, milieudienst@beernem.be, 050 28 91 25

op dinsdag 09 oktober 2018
Nieuwsoverzicht