Dit nieuwsbericht is niet actueel.

#DigiWeek18

Van 19 oktober tot en met 4 november is het digitale week. In de vernieuwde bibliotheek vinden enkele activiteiten plaats in het kader van die week. Alle activiteiten zijn gratis.

Inschrijven kan via de website van de bib: www.beernem.be/bibliotheek.

 

Apps fiets- en wandelroutes

Zaterdag 20 oktober / 9.30 - 10.30 u

Wie zegt dat je van een smartphone lui en asociaal wordt? Integendeel! Je komt te weten hoe je je smartphone kunt gebruiken om je stappen bij te houden, fietstochten uit te stippelen, sportprestaties in kaart te brengen én te delen met je vrienden. Op een uurtje tijd passeren 10 apps de revue die je fitter, gezonder en socialer dan ooit maken.

 

WeTransfer

Zaterdag 20 oktober / 11.00 – 12.00 u

Wist je dat je gratis en vlot een veilige back-up kan maken van al je bestanden in de cloud? Of dat je grote bestanden via WeTransfer kan doorsturen?

 

Digitale Trends

Dinsdag 23 oktober / 19.30 - 21.30 u

De laatste 10 jaar zijn we met zijn allen in een technologische stroomversnelling terechtgekomen. We hebben eindelijk Facebook onder de knie en daar staan alweer andere leuke tools klaar, zoals Pinterest. En we dachten helemaal mee te zijn met de laatste nieuwe tablet, maar Apple lanceert dan weer een smartwatch. Je krijgt een overzicht van de nieuwste trends op digitaal vlak. Van Windows 10 tot de meest gedownloade apps, van de nieuwste Google-tool, tot de vraag of je privacy nog gevrijwaard is in al dat digitale geweld.

 

Meer info

Bij de bibliotheek, bibliotheek@beernem.be, 050 78 11 28

op zaterdag 20 oktober 2018
Nieuwsoverzicht