naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Speeddate met een politicus @ DeBattle Beernem

Zondag 14 oktober zijn het gemeenteraadsverkiezingen, een spannend moment voor vele jongeren. Twijfel je nog naar wie je stem gaat? Geen probleem, want jeugdraad Beernem organiseert DeBattle Beernem in jeugdhuis The Nooddle op zaterdagavond 29 september.

Op dit politiek jongerendebat kan je ontdekken waarvoor elke partij staat. De avond bestaat uit 3 delen. Om te beginnen stellen we (kort) onze ambitienota voor, het grote sluitstuk van Radio Ongelikten Beir. Met onze radiocaravan zijn we 1 jaar lang door Beernem getrokken om de mening van de jeugd te weten komen. Na meer dan 20 radioshows en 800 enquêtes hebben we de stem van de jeugd samengevat in onze ambitienota.

Tijdens het tweede deel van de avond kan je speeddaten met een politicus. Heb je een vraag voor één van de partijen? Ga dan 10 minuten één-op-één in gesprek met de politicus naar keuze. Stel je liever geen vraag, schuif gerust mee en luister naar het debat tussen de jongere en de politicus.

Om af te sluiten is er het kopstukkendebat tussen de grote meneren en mevrouwen van de Beernemse politieke partijen. Het debat is gebaseerd op jouw vragen en de ambitienota van Jeugdraad Beernem. De ideale avond om politiek helemaal up to date te zijn. Kom dus zeker af op zaterdag 29 september naar DeBattle Beernem in Jeugdhuis The Nooddle.

Nog niet volledig overtuigd? Tijdens de pauze kan je live zien welke politicus het officieuze WK handjes schudden wint. Het Beernemse sportevent van het jaar, don’t miss it ;-)

Meer info: Jeugdraad Beernem, 0472 98 75 03

op zaterdag 29 september 2018
Nieuwsoverzicht