naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Verschillende Beernemse zorgorganisaties slaan de handen in elkaar om geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken tijdens de Vlaamse 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid tussen 1 en 10 oktober.

Sneukeltoer

Nieuw dit jaar is het thema “veertochten”: een fikse boswandeling of een stapje naar de bakker, die je veerkracht opkrikt. Zolang je maar (samen) beweegt, want dat is goed voor je eigen geestelijke gezondheid en die van de ander. De Beernemse wandelclub was meteen gewonnen voor het idee en samen organiseren we een sneukeltoer op woensdag 3 oktober. Wie wandelt, kan kiezen uit verschillende afstanden. Voor wie liever fietst, is er een fietsroute uitgestippeld langs de verschillende zorgpartners. We zorgen voor een hapje en drankje onderweg en zo kan je kennismaken met de verschillende organisaties.

Start van de wandel- en fietstocht is voorzien aan LDC Mirte tussen 13.30 en 14.30 u. Inschrijven kan via ontmoeting@4veld.be  of 0474/64 18 79. Deelname kost € 2,00 en betaal je ter plaatse.

 

Voorstelling 'Rosalie Niemand'

Verder is er de voorstelling van “Rosalie Niemand”, gebracht door Toneelvrienden De Lo vzw. Dit vindt plaats op donderdag 4 oktober in O.C. De Kleine Beer om 20.00 u. Kaarten kan je online bestellen of aan het onthaal van De Kleine Beer en kosten € 6,00. 

 

Buurtfeest De Klaver

Op vrijdag 5 oktober is er vanaf 10.00 u doorlopend een Buurtfeest in De Klaver waarbij alle buren, bezoekers, vrijwilligers uitgenodigd worden om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer. We sluiten het feest muzikaal af omstreeks 17.00 u.

 

Optreden Eline De Munck

Als afsluiter en kers op de taart van deze 10-daagse houdt de muziektournee van Te Gek!? halt in PC Sint-Amandus op woensdag 10 oktober om 20.00 u met een optreden van Eline De Munck en Wouter Berlaen. Te Gek!? wil psychische problemen in Vlaanderen bespreekbaar maken. De voorstelling gaat over suïcidepreventie. Eline heeft haar oma  nooit gekend. Ze beroofde zich van het leven toen Elines moeder vijftien was. De voorstelling belicht hoe dit een generatie verder nog zijn sporen nalaat...

Wil je erbij zijn? Reserveer je plaats in de zaal door betaling van € 10,00 in voorverkoop (ADD € 15,00). Betalen kan aan de receptie van PC Sint-Amandus of door overschrijving op het rekeningnummer BE82 4726 0000 2168 met volgende mededeling “Te Gek-10/10/2018- NAAM – aantal kaarten”.

 

Meer info

op maandag 01 oktober 2018
Nieuwsoverzicht