naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Rioleringswerken Vullaertstraat - update 29 mei 2018

Tussen de N. Fonteynestraat en de Bruggestraat en in de Wagenweg is de riolering volledig aangelegd. De aannemer is nu volop bezig met het plaatsen van de boordstenen en de aanleg van de fundering. Eind deze week of volgende week wordt de onderlaag asfalt aangelegd.

Aansluitend wordt de toplaag asfalt aangelegd tussen CleanLeaseFortex en de Bruggestraat. Ondertussen werkt de aannemer ook verder aan het verharden van de voetpaden, opritten en gelijkgrondse bermen.

De kruispunten Vullaertstraat/Wagenweg en Vullaertstraat/N. Fonteynestraat worden uitgevoerd in beton. Dit gebeurt in de week van 11 juni. Deze betonverharding moet een drietal weken uitharden voordat je er opnieuw over mag rijden. Hierdoor zal er een onderbreking in de uitvoering van de werken zijn.

 

Vullaertstraat (Groenstraat tot aan CleanLeaseFortex)

Vermoedelijk vanaf 1 juli worden de kruispunten met de N.Fonteynestraat en de wagenweg opnieuw opengesteld voor het verkeer. Vanaf dan kan de aannemer werken in het deel richting Groenstraat. Omdat we de straat niet vlak voor het bouwverlof (vanaf 16 juli) willen openleggen, werken we eerst in de bermen. Hier moet de regenwaterafvoer op sommige plaatsen aangepast worden. Na het bouwverlof van de aannemer (vanaf 6 augustus) wordt het wegdek opgebroken om de vuilwaterafvoer aan te leggen.

 

Afkoppelingen op privaat terrein

De aannemer voert vanaf 1 juli  werken uit op de private percelen waarmee een overeenkomst is afgesloten. Enkele dagen voor de werken informeert de aannemer de betrokken bewoners. De aannemer zet deze werken verder na het bouwverlof.

 

Laatste stand van zaken over de werken?

We streven ernaar om de planning zo correct mogelijk te volgen. Maar hou er rekening mee dat de planning van de werken kan wijzigen door onvoorziene (weers)omstandigheden. Voor een correcte stand van zaken:

  • Schrijf je in op onze nieuwsbrief over deze werken. Klik hier om e-mails te ontvangen over de werken.
  • Surf naar www.aquafin.be en klik rechts op ‘werken in uw gemeente’, vervolgens selecteer je links onderaan ‘Beernem'.
  • Hou www.beernem.be/wegenwerken in de gaten.

 

Meer info

Heb je vragen over de uitvoering van dit project, dan kan je terecht bij:

  • Het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 (elke werkdag tussen 8.00 en 19.00 u) of via contact@aquafin.be.
  • De dienst infrastructuur op het nummer 050 28 90 81 (tussen 8.00 en 16.30 u) of via infrastructuur@beernem.be.
  • Bij noodgevallen kan je buiten de werkuren en in het weekend bellen naar het gratis noodnummer: 0800 16 603.
op dinsdag 29 mei 2018
Nieuwsoverzicht