naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een ontspannen zomervakantie met de bib

Bijna zomervakantie!

Misschien ga je binnenkort op reis naar een ver land. Dan is een boek dat zich afspeelt op je vakantiebestemming ideaal om in de sfeer te komen. Verklap een bibliotheekmedewerker je reisbestemming en krijg er tips voor in de plaats! Voor wie zijn reis zelf graag voorbereidt, hebben we heel wat reisgidsen over allerlei steden en landen.

Ga je op reis met de auto, probeer dan eens een luisterboek. Zo kan je tijdens lange autoritten genieten van een leuk verhaal zonder wagenziek te worden. We hebben luisterboeken voor volwassenen en voor kinderen. 

Dankzij de bib hoef je zelfs niet met zware koffers te sleuren om veel te kunnen lezen. Onze kleine, vederlichte dwarsliggers passen perfect in je handtas of rugzak. Hét ideale boekje dus om te lezen op de trein, op het strand of gewoon in bed. Of ga je liever de digitale toer op? Leen eens een e-reader!

Zoek van thuis uit naar ons aanbod via www.beernem.be/bibliotheek. Je kan gans de zomervakantie in de bib terecht: in juli in Bib De Boeie en in augustus in Bib Het Schepenhuys.

op woensdag 23 mei 2018
Nieuwsoverzicht