naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Winnaars wedstrijd Week van de Zorg

N.a.v. de Week van de Zorg lieten we de Beernemse bevolking in de maand maart op een speelse manier kennismaken met een aantal zorgtermen. Door het invullen van het kruiswoordraadsel en de schiftingsvraag konden inwoners kans maken op 1 van onze 21 mooie prijzen! Carlos Traen won de hoofdprijs!

De hoofdprijs is een overnachting met ontbijt voor 2 personen in ’t Roodhof én een verrassingsmand met lokale producten.

Daarnaast wonnen 20 gelukkigen een mooie verrassingsmand met lokale producten. De gelukkigen zijn Alex Saelens, Katinka Van Belle, Eline Vanneste, Ignace Tousseyn, fam. Vanpoucke – Vanneste, Marie Jeanne Claeysier, Claire De Vlieger, Darline Steen, Tine Jonckheere, Veerle Vangheluwe, Liesbet Gyselinck, Maddy Defauw, Jacques Pauwels, Annick Schneider, Luc Vanpaemel, Carine De Muyt, fam. Van Rie – Lammertyn, Monique Claeysier, Andy Vossaert en Roland Lanckriet.

De manden bevatten producten van Oxfam Wereldwinkel Beernem, BES Beernem coöperatieve biowinkel, Ter Muiden Oedelem, vzw ’t Veldzicht, De Klaver - 4Veld, Brouwerij Préaris, Brouwerij Rostune en Curando.

Het antwoord op de schiftingsvraag was 16,85 meter. Dit is de totale lengte van de 10 vaste medewerkers van het Sociaal Huis. Het woord dat we zochten was 'Zorgend Beernem'. Bedankt aan alle deelnemers en proficiat aan alle winnaars!

 

Meer info

Bij het Sociaal Huis, sociaalhuis@beernem.be, 050 78 82 40

op dinsdag 03 april 2018
Nieuwsoverzicht