naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Winnaars Gouden Beren 2017

Op vrijdag 16 maart zijn in O.C. De Kleine Beer de Gouden Beren uitgereikt aan verdienstelijke sportievelingen. Roland De Bois, Blanco AJV Beernem, Branco François, Vita Van Belleghem en Wim De Bois vielen in de prijzen.

Sportverdienste

Roland De Bois nam in de categorie sportverdienste de Gouden Beer mee naar huis. Roland is al meer dan 40 jaar atletiektrainer en zet zich veel in voor G-sport. Bij Blanco is Roland een niet te missen medewerker achter de schermen en is hij een actieve medewerker bij tal van atletiekmeetings en de Moerbrugse Kermisloop.

 

Clubprestaties

Blanco AJV Beernem behaalden met de heren- en damesploeg de provinciale titel in de masters categorie. Bij de dames nam men de titel bij de 4 x 400m, de heren veroverden de titel op de 4 x 1500m. Deze titels werden vrijdag bekroont met een Gouden Beer voor clubprestaties.

 

Beloftevolle jongere

De Gouden Beer voor Beloftevolle jongere werd uitgereikt aan Branco François. Branco won de Brugse Zwemloop en behaalde ook het podium op Dwars door Brugge in zijn jeugdcategorie. Daarnaast won hij zijn eerste kwarttriatlon in de jeugdcategorie en behaalde hij een 2de plaats in de jeugdtriatlon van Weismanpach.

 

Sportman

Wim De Bois bekroonde zijn superjaar 2017 met een Gouden Beer. Hij behaalde in de categorie atletiek maar liefst 5 provinciale titels en 2 Vlaamse titels. Daarnaast behaalde hij nog tal van medailles op het Belgisch en provinciaal kampioenschap.

 

Sportvrouw

Voor het 3de jaar op rij werd Vita Van Belleghem de sportvrouw van het jaar. Met haar 2 Belgische titels was ze de beste in het hoogspringen indoor en 400m horden outdoor. Met deze titels bevestigde Vita opnieuw haar talent.

 

Meer info

Bij de sportdienst, sport@beernem.be, 050 28 91 38

op maandag 19 maart 2018
Nieuwsoverzicht