naar inhoud

Werken sanering Egypte – update 13 maart 2018

De Sijselestraat wordt t.h.v. de Danegemstraat afgesloten voor alle verkeer vanaf maandag 19 maart tot eind maart. Tijdens de afsluiting wordt de toplaag geasfalteerd en plaatst de aannemer een middengeleider ter hoogte van de Danegemstraat. Het verkeer wordt omgeleid via Brugge en Maldegem. Fietsers kunnen door.

De aannemer zal alles in het werk stellen om de werken zo veel mogelijk af te werken binnen deze 14 dagen. Als dit door omstandigheden niet zou lukken, kan het zijn dat de laatste werken uitgevoerd worden met verkeerslichten vanaf 9 april (na bouwverlof aannemer).

Van de afsluiting van de Sijselestraat maken we gebruik om ook een nieuwe toplaag in asfalt aan te leggen vanaf de Bergbeek tot voorbij de Praatstraat.

 

Zandberg

De omstandigheden zijn ons niet goed gezind geweest zodat we hier nog niet zo ver staan als we zouden willen. Zo kon de greppel niet gegoten worden op het geplande ogenblik wegens een technisch defect. Voor de aanleg van de asfalt was het te koud.

We proberen hier zoveel mogelijk de werken verder uit te voeren op maandag en dinsdag. Dit zijn de sluitingsdagen van de Zandberghoeve, die anders niet bereikbaar is.

 

Egyptestraat

In Egyptestraat is de aanleg van de persleiding al voor een groot stuk gebeurd. Om de verbinding te maken tussen de verschillende stukken persleiding zullen er nog boringen gebeuren onder het te behouden wegdek. Daarna kan het systeem van leidingen en pompen opgestart worden. Ondertussen is de aannemer verder bezig met de aanleg van de opritten.  

 

Laatste stand van zaken over de werken?

We streven ernaar om de planning zo correct mogelijk te volgen. Maar hou er rekening mee dat de planning van de werken kan wijzigen door onvoorziene (weers)omstandigheden. Voor een correcte stand van zaken:

  • Schrijf je in op onze nieuwsbrief over deze werken. Klik hier om e-mails te ontvangen over de werken.
  • Surf naar www.aquafin.be en klik rechts op ‘werken in uw gemeente’, vervolgens selecteer je links onderaan ‘Beernem'.
  • Hou www.beernem.be/wegenwerken in de gaten.

 

Meer info

Heb je vragen over de uitvoering van dit project, dan kan je terecht bij:

  • Het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 (elke werkdag tussen 8.00 en 19.00 u) of via contact@aquafin.be.
  • De dienst infrastructuur op het nummer 050 28 90 81 (tussen 8.00 en 17.00 u) of via infrastructuur@beernem.be.
  • Bij noodgevallen kan je buiten de werkuren en in het weekend bellen naar het gratis noodnummer: 0800 16 603.
op dinsdag 13 maart 2018
Nieuwsoverzicht