naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Paassportkamp

In de tweede week van de paasvakantie (9 t.e.m. 13 april) organiseren we in sportpark Drogenbrood een sportkamp voor kinderen van de lagere school. Het kamp start elke dag om 9 u en eindigt om 16 u. Mogelijkheid tot opvang 1 uur voor en 1 uur na het sportkamp. De kostprijs bedraagt € 75,00 (opvang inbegrepen).

De leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar maken een wereldreis van sporten. Ontdek zoals een echte Christoffel Columbus sporten uit verschillende werelddelen (baseball, rugby, sumoworstelen, monkey run,…).

De leerlingen van het 3de en 4de leerjaar die ervan dromen om zoals Nafi Thiam Olympisch kampioen te worden, kunnen zichzelf overtreffen in het sprinten en verspringen. Of wat dacht je van wat omnisport? Maar zorg dat je nog energie over hebt op vrijdag, want dan doen we een heuse zevenkamp!

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar tasten de grenzen af van hun fysieke skills. Uithouding, kracht, zelfverdediging, camouflage –en sluiptechnieken zullen op het einde van de week geen geheimen meer hebben voor jou. Zin in survivalopdrachten, een hindernisbaan of levende Stratego?

 

Inschrijven?

Klik hier om online in te schrijven. Inschrijven kan vanaf 20 december om 13.00 u.

 

Meer info:

Bij de sportdienst, sport@beernem.be, 050 28 91 38

op dinsdag 19 december 2017
Nieuwsoverzicht