naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Doe gratis beroep op een energiecoach

Je investering in isolatie verdient zichzelf terug door een lagere energiefactuur. Maar we merken dat nog te veel mensen terugschrikken voor de rompslomp. De Woonwinkel stelde daarom een energiecoach aan. Je kan gratis een beroep doen op hem.

Je kan een beroep op hem doen als je dakisolatie plaatst, de spouwmuren van je woning laat opvullen of als je hoogrendementsglas plaatst.

De energiecoach komt ter plaatse in jouw woning, vraagt offertes bij aannemers en helpt je bij de vergelijking van de offertes. Hij volgt de werken op en vraagt de premies en eventueel een voordelige energielening aan. Hij begeleidt ook de dakisolatiewerken als je zelf de handen uit de mouwen steekt.

Deze dienstverlening is gratis. De energiecoach is er voor eigenaars-bewoners, voor verhuurders én voor huurders.

 

Waarom isolatie?

Met dakisolatie, muurisolatie en hoogrendementsglas bespaar je op je energiefactuur. Wist je dat 60 % van de gemiddelde energiefactuur naar verwarming gaat? Alle woningen moeten tegen 2020 trouwens verplicht over minimale dakisolatie beschikken. Ten laatste in 2023 moet het enkel glas in alle woningen vervangen zijn.

De energiecoach is een initiatief van het Burgemeestersconvenant, ons engagement om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

 

Meer info

Bij de Woonwinkel, elke dinsdag van 14.00 tot 18.00 u in het gemeentehuis, of rechtstreeks bij de energiecoach, william.werbrouck@bdoz.be of 0477 98 56 02.

op dinsdag 21 november 2017
Nieuwsoverzicht