naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Aanleg openbare parking t.h.v. Bruggestraat 7-9

Op maandag 13 november start aannemer RTS met de aanleg van de nieuwe parking ter hoogte van Bruggestraat 7 en 9. Er komen achteraan op het braakliggend terrein 21 openbare parkeerplaatsen.

Fase 1:

Tijdens de eerste fase van deze werken wordt de straat volledig afgesloten voor het plaatsen van de rioolaansluiting. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal dit 1 à 2 weken duren. Er is een omleiding voorzien via de Beekstraat, Akkerstraat, Scherpestraat en Beernemstraat. Fietsers kunnen wel door.

 

Afvalophaling

Tijdens de eerste fase kan de vuilniswagen niet in het stuk van de Bruggestraat tussen de Markt en de Beekstraat rijden. Daarom vragen we aan de bewoners die tussen de Markt en de Beekstraat wonen om het huisvuil op de normale ophaaldagen naar een ophaalpunt te brengen, hetzij aan de Markt, hetzij hoek Bruggestraat/Beekstraat.

 

De Lijn

Tijdens de eerste fase worden de haltes aan Ter Bunen verlegd tot over het kruispunt Bruggestraat/J. Creytensstraat (kant Brugge).

 

Fase 2:

Na de eerste fase situeren de werken zich op het terrein zelf en is doorgaand verkeer opnieuw mogelijk. Het is de bedoeling dat de werken tegen het einde van het jaar afgerond zijn.

 

Info en laatste stand van zaken over de werken?

We streven ernaar om de planning zo correct mogelijk te volgen. Hou er rekening mee dat de planning van de werken kan wijzigen wegens onvoorziene (weers)omstandigheden. Surf naar www.beernem.be/wegenwerken voor een actuele stand van zaken.

 

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen over de uitvoering van deze werken, dan kan je terecht bij de dienst infrastructuur op het nummer 050 28 91 24 of via infrastructuur@beernem.be

op maandag 13 november 2017
Nieuwsoverzicht