naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Afbraak stationsgebouw - geen treinen in weekend 11 en 12 november

In het kader van de aanleg van het 3e en 4e spoor breekt Infrabel binnenkort het stationsgebouw af (weekend van 11 en 12 november). Een deel van de parking aan het station wordt hiervoor ingenomen. Ook de perrons worden tijdelijk ingekort. Tijdens het weekend zal de onderdoorgang ook afgesloten worden.
  • Voorbereidende werken: weeknachten, 6 –10 november
  • Afbraak: weekend 11 en 12 november (zowel overdag als ‘ nachts)
  • Afvoer materiaal: overdag, 13—17 november

Deze werken kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen.

 

Vervangende bus- en treindienst weekend 11 en 12 november

In Beernem wordt het station afgebroken, maar ook in Aalter wordt er gewerkt tijdens het weekend van 11 en 12 november. De liggers van de nieuwe spoorbrug worden geplaatst voor de bouw van een nieuwe brug in de Knesselaarsestraat. Beide werken kaderen in de aanleg van het derde en vierde spoor. Anderzijds worden er tijdens dit weekend ook onderhoudswerken uitgevoerd, vernieuwt Infrabel de bovenleiding tussen Aalter en Bellem en worden er spoorwerken uitgevoerd in Gent-Sint-Pieters.

NMBS legt een vervangende treindienst in tussen Gent en Brugge, de stopplaatsen tussen Gent en Brugge worden met een vervangende busdienst bediend. Meer info op www.nmbs.be.

 

Meer info

www.infrabel.be/nl/residents/nieuws/beernem-voorbereidende-werken-afbraak-stationsgebouw, 0800 55 000, info.projecten@infrabel.be

op zaterdag 11 november 2017
Nieuwsoverzicht