naar inhoud

Open blad maart 2018

De nieuwste editie van Open blad valt vandaag in de bus. De cover verwijst naar onze expo over Beernemse cafécultuur vanaf vrijdag in Het Schepenhuys. Vergeet ook niet mee te doen aan de wedstrijd n.a.v. Week van de Zorg. Vul het kruiswoordraadsel in en wie weet win jij wel een overnachting in 't Roodhof.

Je kan Open blad hieronder lezen of onderaan downloaden.

 #igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

We gebruiken de foto's met de tag #igbeernem als illustratie bij nieuwsberichten op sociale media, op de website en in Open blad. Op de laatste pagina van Open blad vind je telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op dinsdag 27 februari 2018
Nieuwsoverzicht