naar inhoud

Open blad januari 2018

Binnenkort in je brievenbus, nu al online: de nieuwste editie van Open blad, met daarin een uitnodiging voor onze Nieuwjaarsdrink op zondag 7 januari. Bekijk zeker ook onze andere UiT-activiteiten. Je kan inschrijven voor het Paassportkamp, voorleesmomentjes in de bib, activiteiten van Huis van het Kind,...

Publieksprijs 'Culinaire kunst' - Hoe stemmen?

Klik hier om online te stemmen. Dit kan tot 31 december 2017.

 

Gouden beren - Hoe iemand kandidaat stellen?

Klik hier om online een persoon of vereniging kandidaat te stellen. Dit kan tot 14 januari 2018.

 

Open blad

Je kan Open blad hieronder lezen of onderaan downloaden.

 #igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

We gebruiken de foto's met de tag #igbeernem als illustratie bij nieuwsberichten op sociale media, op de website en in Open blad. Op de laatste pagina van Open blad vind je telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op vrijdag 22 december 2017
Nieuwsoverzicht