naar inhoud

Open blad mei 2018

Nu al online, morgen in je brievenbus: de nieuwste editie van Open blad. We hebben het in Beernem! Belevingsdag elektrisch rijden! Je leest er alles over in Open blad. Interesse in het vernieuwde mobiliteitsplan? Blader dan zeker naar pag 4-5. We zijn ook op zoek naar enkele medewerkers. Bekijk onze vacatures.

Je kan Open blad hieronder lezen of helemaal onderaan downloaden.#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

We gebruiken de foto's met de tag #igbeernem als illustratie bij nieuwsberichten op sociale media, op de website en in Open blad. Op de laatste pagina van Open blad vind je telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op donderdag 26 april 2018
Nieuwsoverzicht