naar inhoud

Open blad april 2018

Nu al online, binnenkort in je brievenbus: de nieuwste editie van Open blad. De lente is aangebroken. Misschien wil je wel gratis bloemenzaad voor de bijen? Of gratis bloemaarde? Of misschien heb je recht op gratis groenafvalzakken? Lees er alles over in Open blad!

Je kan Open blad hieronder lezen of helemaal onderaan downloaden.

 #igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

We gebruiken de foto's met de tag #igbeernem als illustratie bij nieuwsberichten op sociale media, op de website en in Open blad. Op de laatste pagina van Open blad vind je telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op woensdag 28 maart 2018
Nieuwsoverzicht