naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe zaal "De Boest" in sportpark Drogenbrood

Sportpark Drogenbrood heeft een nieuwe zaal op de site: “De Boest”. Turnclub De Kangoeroetjes, karabijnschietclub De Bereschutters, tafeltennisclub TC Topspin en atletiekclub KAC Beverhout hebben er hun nieuwe vaste stek. De sportzaal is zo ingericht dat er ook fuiven kunnen plaatsvinden.

Maximum 12 keer per jaar kan een erkende Beernemse vereniging er een fuif organiseren.

De maximale capaciteit van De Boest bedraagt 600 personen. De nieuwe zaal bestaat uit een inkom, bar, bergruimte en sport-/dansruimte.  Er is een afgesloten cooldownzone voorzien achteraan het gebouw zodat fuivers een luchtje kunnen scheppen zonder de buurtbewoners te storen.

De naam De Boest is een combinatie van de eerste letters van de deelgemeenten van Beernem, namelijk Beernem, Oedelem (inclusief Oostveld) en Sint-Joris.  Het zijn ook de eerste letters van De Boeie, de sportzaal in de Bloemendalestraat waar de Kangoeroetjes, De Bereschutters en TC Topspin vroeger zaten.  Het Engelse woord Boost staat voor sportieve energie en jeugdige uitstraling.

 

De Boest reserveren?

Erkende Beernemse verenigingen kunnen De Boest reserveren via https://reservaties.beernem.be. Toestemming voor een fuif vraag je aan via het e-loket.

op vrijdag 29 september 2017
Nieuwsoverzicht