naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zet je in voor verkeersveiligheid….word gemachtigd opzichter!

Begin september zijn er al 8 mensen die de opleiding tot gemachtigd opzichter hebben gevolgd. Zij helpen binnenkort voetgangers veilig de straat oversteken. Wil je ook gemachtigd opzichter worden, volg dan de opleiding op zaterdag 28 oktober van 9 tot 13 u in het veiligheidsgebouw in Oostkamp (Siemenslaan 6).

Iedereen vanaf 18 jaar kan gemachtigd opzichter worden mits het volgen van een theoretische en praktische opleiding. Na het succesvol afronden van deze opleiding ben je bevoegd om aanwijzingen te geven aan weggebruikers om kinderen, scholieren, personen met een handicap of bejaarden veilig te laten oversteken. De aanstelling geldt op het ganse grondgebied van de politiezone Het Houtsche.

 

Inschrijven voor de opleiding

Inschrijven kan ten laatste op 20 oktober op volgende manier:

  • Stuur een e-mail naar verkeerscel@hethoutsche.be met de vermelding ‘gemachtigd opzichter’ en volgende gegevens: naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.
  • Download onderstaand inschrijvingsformulier en geef het ingevuld af t.a.v. de dienst mobiliteit in het gemeentehuis of bij de politie.

 

Meer info

Bij de dienst mobiliteit (mobiliteit@beernem.be, 050 28 91 26) of bij de politie

op woensdag 13 september 2017
Nieuwsoverzicht