naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Proeven van de Academie voor muziek, woord en dans

Wil je eens zien hoe het eraan toe gaat tijdens de lessen? Kom dan zeker langs tijdens de ‘open lesweek’ in de middenschool Sint-Lutgart in Beernem op maandag 26 juni van 16.30 tot 17.30 u. Je kan de lessen muziek, woord en dans mee volgen. Nadien heb je de mogelijkheid om in te schrijven voor volgend schooljaar.

Je kan volgende lessen mee volgen:

  • MUZIEK AMV L1 = het eerste jaar notenleer: voor leerlingen die nu les volgen in het 2de leerjaar
  • WOORD AVV L1 = het eerste jaar woord: voor leerlingen die nu les volgen in het 2de leerjaar
  • DANS dansinitiatie L1 = het eerste jaar dans: voor leerlingen die nu les volgen in de 3de kleuterklas of 1ste leerjaar

 

Wanneer kan je starten aan de academie?

  • Vanaf het eerste leerjaar: dans
  • Vanaf het derde leerjaar: muziek en woord

In de danscursus krijg je een professionele begeleiding die ervoor zorgt dat je een goede houding aanleert voor de rest van je leven. Je leert er uiteraard ook coole dansmoves.

Bij muziek start je in het eerste jaar AMV, dit is Algemene Muzikale Vorming. Je leert er onder meer de noten en de ritmes lezen. Na Nieuwjaar kan je meestal al starten met je instrument. De meeste instrumenten kan je op de academie huren.

Bij woord ligt de nadruk in het begin vooral op goed, mooi en duidelijk spreken. Maar je leert er ook acteren als een echte filmvedette…

 

Inschrijvingen schooljaar 2017-2018

Inschrijven voor volgend schooljaar kan op maandag 26 juni tussen 17.30 en 20.00 u en op woensdag 30 augustus tussen 17.30 en 19.30 u in de middenschool Sint-Lutgart.  Betalen kan enkel elektronisch. Tijdens de eerste weken van september kan je ook nog inschrijven.

Wil je inschrijven voor de lessen in Aalter, dan kan dit ook hier in Beernem. Je hoeft hiervoor dus niet naar Aalter te rijden.

 

Meer info

www.beernem.be/academie, 0493 66 17 88 of ontdek de werking van de Academie op hun facebookpagina.

op maandag 26 juni 2017
Nieuwsoverzicht